Zrušení konání hodů v termínu 26. 6. 2021

26.05.2021 22:47

Bohužel, aktuální opatření stále neumožňují hody realizovat. S ohledem na trend dalšího rozvolňování, který jde spíše navyšováním počtu účastníků na danou aktivitu, než rozšiřováním druhu aktivit, stále nemáme ani pozitivní výhled. S příznivým vývojem situace jsme optimisticky čekali, a rozhodnutí posouvali. Protože však hody nějaký čas na přípravu zaberou, nemůžeme tak déle čekat a

hody v termínu 26. 6. 2021 jsou zrušeny.

 

Reálně nevidíme ani přesunutí hodů na pozdější termín vzhledem k vázanosti partnerů na termíny, které se rezervují i více jak rok dopředu. Naopak jsme rovnou zahájili přípravu hodů v následujícím roce, u nichž všechny kroky směřujeme k termínu 25. 6. 2022. Stejně jako u hodů jsme letos upustili od realizace tradičního Letního plesu. Jako malý protipól se letos pokusíme zrealizovat Letní noc v druhé části srpna. Můžete si tak přijít užít alespoň ji. Ostatní spolky pak plánují obdobné akce na září.

Pokud budete mít zájem o aktivní účast na hodech i příští rok, budeme moc rádi, když se k nám připojíte. Za běžné situace začínáme s pozvolnými přípravami koncem zimy (zápisy), a nácviky v polovině dubna.

 

Brzy se snad uvidíme